Privacy verklaring

Bescherming van uw gegevens

Afuture.nl vindt de bescherming van de gegevens van haar klanten uitermate belangrijk. Wij dragen er dan ook de zorg voor dat persoonlijke informatie die u aan ons verstrekt altijd vertrouwelijk wordt behandeld en dat zo uw privacy gewaarborgd blijft.

Hieronder geven wij u nog wat meer informatie omtrent ons privacybeleid.

Het gebruik van uw gegevens

Wanneer u via onze website besteld heeft hebben wij een aantal gegevens van u nodig. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij uw bestelling afhandelen en u op de hoogte houden van de status van uw bestelling. De persoonlijke gegevens die ingevuld moeten worden, worden door ons uitsluitend gebruikt voor het verwerken van uw bestellingen.

Afuture geeft gegevens van klanten nooit door, anders dan strikt noodzakelijk voor afhandeling van een bestelling, en verkoopt of verhuurt deze niet aan derden.

Bij het aanmaken van uw account kunt u selecteren of u een nieuwsbrief wenst te ontvangen. Als u het vakje uit (dus geen nieuwsbrief ontvangen) vinkt zult u nooit email ontvangen omtrent aanbiedingen van Afuture.

Het gebruik van uw gegevens op de website

Onze klanten kunnen ten allen tijde informatie verkrijgen omtrent de omvang en het gebruik van de over hen bij ons geregistreerde gegevens. Desgewenst worden gegevens op aanvraag gewijzigd, geblokkeerd of verwijderd.

Als u zich heeft aangemeld voor ontvangst van de nieuwsbrief of soortgelijke mailings, dan kunt u zich hiervoor ten allen tijde afmelden door dit uit te schakelen op uw accountpagina of door contact met ons op te nemen.

Neem bij verdere vragen omtrent het registreren van persoonsgegevens of voor het wijzigen van uw gegevens contact met ons op.