Producten zoeken

Natuurlijk vinden we het prima als je lekker door ons assortiment struint, maar we snappen dat je soms simpelweg zo snel mogelijk een bepaald product zou willen vinden. We hebben onze site dan ook op zo'n manier ingericht dat je zo makkelijk en snel mogelijk bij je doel kunt komen.

Zoekveld

Helemaal bovenin vind je een groot zoekveld waarin je door ons hele assortiment kunt zoeken.

Je kunt hier bijvoorbeeld zoeken op:

  • Een productnaam.
  • SKU (productcode van de fabrikant) of ean.
  • Ons artikelnummer.
  • Een categorie zoals moederbord, SSD, toetsenbord.

Categorieën

Hoofd- & subcategorieën

Bovenaan vind je horizontaal weergegeven de hoofdcategorieën waaronder productgroepen opgenomen zijn. Onder zo'n hoofdcategorie zijn producten op hun soort in een subcategorie ingedeeld, waarbij we deze in sommige gevallen hebben gebundeld in een groep van subcategorieën. De subcategorie kies je in het menu aan de linker kant terwijl je de huidige locatie binnen de hoofd- en subcategorieën steeds in een zogenoemde breadcrumb ziet.

In het horizontale menu kies je een hoofdcategorie.
In het verticale menu links kies je een subcategorie.
Sommige subcategorieën zijn in een groep gebundeld.

Je kunt de betreffende subcategorie ook bij het product zien als je bijvoorbeeld in een hoofdcategorie bent of in de resultaten van een zoekopdracht.

Ongecategoriseerde producten

Voor sommige artikelen geldt dat ze niet in een categorie zijn opgenomen. We hebben van deze producten dan nog geen gegevens beschikbaar. Je kunt deze dan wel terugvinden in de zoekresultaten of door een directe link (zoals via een prijsvergelijker) te gebruiken.

Filters

Als je nog niet een specifiek artikel op het oog hebt maar wel weet welke eigenschappen deze zou moeten hebben kun je met behulp van filters je selectie terugbrengen tot producten die daaraan voldoen.

Zoekveld

In het zoekveld kun je binnen de weergegeven resultaten zoeken op een vrij in te vullen term.

Keuzerondje

De maximale levertijd die je wenst geef je aan door middel van een keuzerondje. Je kunt daarbij voor één optie tegelijk kiezen. Achter de optie zie je hoeveel resultaten je kunt verwachten.

Selectievakje

Bij eigenschappen waarin meerdere opties tegelijk mogelijk zijn kies je door middel van selectievakjes. Ook hier vind je achter de optie hoeveel resultaten je kunt verwachten.

Schuifbalk

Bij veel numerieke eigenschappen zoals de prijs maak je gebruik van een schuifbalk om je keuze in te stellen. Je kunt ook exacte waarden invullen in de velden daaronder.