Verpakking

Het product waar je al met spanning op zit te wachten moet natuurlijk wel onbeschadigd bij je aankomen. We zorgen er voor dat elk artikel de nodige bescherming krijgt tijdens de soms roerige reis naar jou toe.

Verdiende bescherming

Waar nodig verpakken we je bestelling in een (zoveel mogelijk anonieme) omdoos en vullen we die op met bijvoorbeeld papier, schuim of luchtzakjes. Zo worden de producten beschermt tegen schokken en andere invloeden.

In fabrieksverpakking

Als de originele fabrieksverpakking stevig genoeg is verzenden we producten zonder extra omdoos. De pakbon wordt dan op de buitenzijde van de verpakking geplakt.

Kwetsbare producten

Producten die wel wat extra bescherming kunnen gebruiken, zoals harde schijven of bulk-geheugen, verpakking we nog eens extra in beschermend materiaal.

Labels & pakbon

Op de buitenzijde vind je het verzendlabel van de vervoerder terug waarop de barcode van de zending en ook ons ordernummer staat. Op een apart label is te zien wie het pakket voor je heeft ingepakt.

In of op het pakket voegen we een pakbon toe waarop de producten uit je bestelling genoteerd staan.

Goed voor het milieu en je portemonnee

Door zo efficiënt mogelijk in te pakken zorgen we ervoor dat het milieu zo min mogelijk te lijden heeft. Door de pakketten niet groter te maken dan nodig voorkomen we het vervoer van lucht en kan de vervoerder bijvoorbeeld meer pakketten meenemen met hetzelfde busje. Ook het gebruik van gerecycled opvulmateriaal helpt daarbij.