Installatie Windows

Wil je het liefste direct aan de slag kunnen met je favoriete games of programma's dan kunnen we een (geassembleerd) systeem ook voor je installeren. Naast het installeren brengen we Windows op de meest actuele stand door het uitvoeren van beschikbare updates en zorgen we voor de benodigde drivers en een aantal tools.

Als je Windows wil laten installeren op een door ons te assembleren systeem kun je de dienst toevoegen in de winkelwagen.

Levertijd

Voor het installeren van Windows kun je rekening houden met een extra levertijd van ongeveer één werkdag bovenop de levertijd van de voor installatie te gebruiken producten en eventueel de benodigde tijd voor het uitvoeren van assemblage.

Benodigdheden

Als je deze dienst besteld zijn er een aantal dingen van belang:

  • We kunnen Windows voor je installeren als je een systeem in onderdelen besteld met daarbij de dienst assemblage. Ook op laptops of complete pc's kan eventueel geïnstalleerd worden als het product zonder besturingssysteem geleverd wordt of een andere versie van Windows dan is inbegrepen gewenst is.
  • Je moet hiervoor bij ons een Windows licentie aanschaffen of een geldige productcode doorgeven. Als we voor de installatie een licentie gebruiken die we niet zelf geleverd hebben kunnen we echter niet instaan voor de legaliteit ervan.
  • Een te installeren (geassembleerde) pc of laptop moet uiteraard beschikken over een opslagmedium met voldoende capaciteit.

Als de te installeren Windows versie niet geschikt blijkt omdat bijvoorbeeld niet de juiste drivers beschikbaar zijn laten we je dat zo snel mogelijk weten zodat we de order in overleg kunnen aanpassen.

Garantie

Op een door ons uitgevoerde installatie kunnen we in zoverre garantie geven dat we dit zo goed mogelijk hebben uitgevoerd en het systeem werkend wordt afgeleverd. We kunnen uiteraard niet de kwaliteit en stabiliteit van benodigde drivers of het besturingssysteem zelf garanderen.

Als het geïnstalleerde besturingssysteem door een hardwarematig defect binnen garantie (aan bijvoorbeeld een harde schijf of SSD) verloren gaat kunnen we indien gewenst na het verhelpen van het defect ook de installatie opnieuw voor je uitvoeren.