Geschiedenis

We zijn natuurlijk een bedrijf met toekomst in onze naam, maar ondertussen is er ook wat te vertellen over onze geschiedenis, die volgens het bekende webshopcliché begon op een zolderkamer.

Afuturepast

Beginjaren

Vanuit die kamer in Veenendaal begon Afuture in 2006 en was daarna een paar jaar gevestigd op de Johan de Wittlaan in Arnhem. Door in de begintijd alleen producten uit eigen voorraad te verkopen voor een scherpe prijs en daarbij een goede service te leveren, veroverden we een kleine maar stevige plaats in de markt. De groei zette stevig door en we kwamen terug naar Veenendaal in een groter pand aan de Klovenier. Ondertussen was het assortiment uitgebreid met producten die we binnen enkele werkdagen uit de voorraad van leveranciers konden leveren.

Opbouwen

In de jaren die volgden was er nog steeds groei maar namen we ook de tijd om flink te werken aan het verbeteren van onze interne processen en het in eigen beheer ontwikkelde back-office systeem.

Uitbreiden

Voorjaar 2014 barstte het magazijn bijna uit zijn voegen en vestigden we ons in het, bijna vijfmaal zo grote, huidige pand aan de Turbinestraat aan de andere kant van Veenendaal. Wat eerst een bijna niet te vullen lege ruimte leek is nu toch al weer stiekem bijna helemaal vol met spullen en nieuwe collega's. Vanaf 2015 verlenen we ook ICT diensten aan bedrijven en worden er computers onder eigen label gebouwd en verkocht. Met een continu groeiend team en een steeds groter aanbod producten en diensten werken we er elke dag aan om jou steeds beter te kunnen helpen.